Whatts App

0031628886342

Email

info@makkelijk-afvallen.com

Openings tijden

ma t/m vrij 09.00 - 18.00 uur

In week 5 gaat het afvallen wel heel gemakkelijk. Ik heb de Smart Koffie van Govvi ook besteld en zo krijg ik nog meer een vol gevoel. in week 5 met Govvi kan ik ook echt veel minder eten. Ik krijg sneller een vol gevoel en vind dat eigenlijk ook geen fijn gevoel meer. Voorheen at ik echt tot ik dat volle gevoel kreeg maar nu bereik ik dit sneller en vind het gewoon niet fijn meer.

Overdag eet ik nooit heel veel maar in de avond moet ik nu echt oppassen, anders voel ik me gewoon niet prettig bij dat volle gevoel. Bij het avond eten laat ik nu de helft gewoon staan. Met pasen zat ik naast mijn moeder en die vroeg wat er aan de hand was. ik at zo weinig ha ha. Yessssss dat is was ik graag wilde. Hoe makkelijk gaat zit zeg!! Zooo blij mee.

Vanmorgen heb ik weer een jong paard getraind en ik ben echt al heel blij met wat de spiegel me laat zien. In week 5 met Govvi ben ik niet perse veel gewicht kwijt geraakt maar wel in omvang veel verloren.

Dit geef weer moed om verder te gaan.

. https://makkelijk-afvallen.com/?page_id=500 Lees hier mijn blog over mijn ervaringen met de Govvi en hoe ik snel gewicht kon verliezen.

De Govvi supplementen bestellen kan hier: Winkel – Makkelijk Afvallen.com (makkelijk-afvallen.com) wil je graag zelf bestellen in de USA ( credit card verplicht ) dan kun je via mijn link ook hier terecht: https://www.govvi.com/go/TTW38P24

gewicht: 75.2

taille 89 cm

Recommended Articles

Leave A Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

X