Whatts App

0031628886342

Email

info@makkelijk-afvallen.com

Openings tijden

ma t/m vrij 09.00 - 18.00 uur

In week 6 met Govvi merk ik niet perse dat ik meer energie heb helaas. Wel maak ik betere keuzes als ik boodschappen doe. Snoep is niet de hele dag aan het roepen, ook de chocolade niet. Daar ben ik echt heel blij mee. Ik gebruik nu 2 x win per dag en 2 x boost per dag en de wow ( die vind ik gewoon erg lekker ) de Boost geeft mij niet perse wat ik zoek denk ik. ik merk amper verschil met voorheen. Maar een vriendin van mij is er helemaal weg van. Een strakkere huid en geen pijn meer. Bij mij heeft het geen effect volgens mij.

In week 6 met Govvi ben weer flink aan het paardrijden en merk wel dat ik het makkelijker vol houdt. Ook slaap ik slecht en na een slechte nacht heb ik wel de energie om de dag weer vol te proppen met afspraken. Dat is wel positief gelukkig. ik ben ook niet kapot na een lange dag. Ik werk altijd van 9 tot 2300 ongeveer en rol dan doodmoe mijn bed in om vervolgens na 10 minuten wakker te worden en dan niet meer te kunnen slapen.

Uiteindelijk val ik wel in slaap in week 6 met Govvi maar dat duurt best wel lang. Ik heb het idee als ik een win pil minder neem, dat ik wel beter slaap maar daar moeten we nog even aan werken.

Wel ben ik weer 0.8 kilo kwijt en heel wat taille omvang minder. Bestellen kan makkelijk per ideal in de winkel: https://makkelijk-afvallen.com/?post_type=product

Wil je direct bij Govvi bestellen: dat kan via deze link https://www.govvi.com/go/TTW38P24

Recommended Articles

Leave A Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

X