Whatts App

0031628886342

Email

info@makkelijk-afvallen.com

Openings tijden

ma t/m vrij 09.00 - 18.00 uur

Dag 2

Na het ontbijt neem ik 2 gummies in. Deze zijn best lekker dus dat is prima te doen. Daarnaast neem ik 1 pil na de maaltijd in. Daarna ga ik even werken en boodschappen doen voor mijn zoon die in het huis blijft als ik op vakantie ga. Valkuil nummer 1 dient zich aan: de action zonder ontbijt inlopen. Normaal gesproken kom ik dan naar buiten met een paar repen mars, M&M ( want dat is zo gezellig ) en andere dingen die ik niet had moeten kopen.

Maar dan heb ik trek en interesseert het me op dat moment niet zo veel. Dan moet het buikje vol en maak ik, normaal gesproken, de verkeerde keuzes.

Maar nu niet!! Ik kon moeiteloos langs alles verleidingen lopen. Trots kwam ik de Action uit. Daarna ben ik door gegaan naar de AH en ook daar, geen verleidingen. Ik heb een volkoren brood gekocht en ben naar huis gegaan voor een brunch met gezonde etenswaren. Wat makkelijkkkkkkkkk niet normaal.

Ik heb wel wat meer dorst dan normaal en moet veel scheetjes laten ( sorry ) het zullen de darmen wel zijn die op weg geholpen worden.

Deze dag sprak ik ook iemand die de pillen nu 1,5 week gebruikte en zij was laaaaaaaaiend enthousiast. Haar buik was verdwenen, haar benen waren ook al dunner. Echt verbluffend.

Dat geeft mij weer moed om ook op vakantie deze pillen mee te nemen. Ik kom altijd enorm aan op vakantie en dat wil ik nu niet!

Recommended Articles

Leave A Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

X