Whatts App

0031628886342

Email

info@makkelijk-afvallen.com

Openings tijden

ma t/m vrij 09.00 - 18.00 uur

In week 2 met Govvi is mijn vakantie afgelopen helaas. Maar voor het afvallen is dit wel veeel beter. Ik ben echt trots op mezelf, en blij met de Govvi supplementen, waardoor ik echt amper heb gesnoept en gewoon gezond heb gegeten. In een luxe All inn hotel is dat voor mij echt heel lastig. Al die verleidingen… maar het ging goed! Wil je ook deze supplementen gebruiken? kijk snel ik de winkel: https://makkelijk-afvallen.com/?post_type=product

Nu ik weer thuis ben ga ik op de gezonde tour verder. Het is belangrijk om wel te blijven eten, maar dan gezond. En inderdaad, eigenlijk zonder dat ik het perse wil, maak ik gezondere keuzes.

Lekker een volkoren boterham met banaan als ontbijt, als lunch ook 2 volkoren boterhammen met iets gezonds erop. Tussendoor wat fruit of tomaatjes.

Waar ik voorheen los ging aan het snoep, omdat ik veel onderweg ben en natuurlijk nooit eten bij me heb. De benzinepomp is een klant armer. Afvallen moet je natuurlijk zelf doen maar nu gaat het tot nu toe wel heel gemakkelijk. Ik zit ook echt vol

Dat volle gevoel vind ik fijn en ik stop ook niet met eten tot ik dat bereikt heb. Dat duurde voorheen 4 boterhammen, nu 2 boterhammen. En ik zit ook veel langer vol zeg maar.

Wel heb ik veel dorst, dat is natuurlijk ook top. Veel water drinken vond ik altijd wel wat lastig maar nu gaat dat echt vanzelf.

Vrijdag heb ik op de weegschaal gestaan en ik was 77,7 kilo. Iets aangekomen denk ik maar niet de 5 kilo die me normaal in een week wel lukt.

Gewicht: 77,7

Bijwerkingen: Dorst, verder helemaal niets

Recommended Articles

Leave A Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

X