Whatts App

0031628886342

Email

info@makkelijk-afvallen.com

Openings tijden

ma t/m vrij 09.00 - 18.00 uur

Wauw wat ben ik ontzettend blij met de aanbeveling over deze Govvi supplementen zeg! Nog nooit was afvallen zo makkelijk. In de derde week ben ik echt al veel centimeters kwijt. Wat ook heel fijn is, dit is vooral bij mijn buik! Hoe prettig is dat. Je voelt het meteen en je krijgt meteen meer zelfvertrouwen. Ik ben echt laaiend enthousiast over de Govvi.

Zelf gebruik ik alleen de Govvi Pow en Wow. Ik heb wel de boost en de smart coffee ook besteld omdat ik gewoon heel erg benieuwd ben.

Voorheen kon ik echt door de “honger” veeeel te snel gaan eten. Meestal al lopend vanaf de aanrecht naar de tafel, had ik de helft van de maaltijd eigenlijk al op. Nu ben ik behoorlijk druk dus dit zag ik niet als nadeel maar toch. Eten moet je rustig doen en op tijd stoppen. Dat lukt me nu! Met de Govvi Pow en Wow van makkelijk afvallen merk ik dat ik in week 3 echt rustiger ga eten. meer kauwen en bewuster eten.

de keuzes die ik maak zijn ook veel gezonder. Afvallen moet je altijd zelf doen, dat is logisch. Minder calorieen eten dan je verbrand. Zo simpel is het.

Maar nu lukt me dat ook zonder enige moeite. De wow gummies zijn super lekker dus dat zie ik als snoepje voor of na de maaltijd.

bijwerkingen: wat droge huid lijk ik te krijgen. Beetje droge handen. Verder totaal niets.

gewicht: 76.3 taille omvang 93 cm

Recommended Articles

Leave A Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

X